Бохемска София

Официална премиера на книгата „Бохемска София: Истории от жълтите павета“

Публикации

Какво казват нашите гости

С 15-годишния ми син направихме първата си обиколка с Викор и "Бохемска София" в най-студения ден тази зима. По-топли и уютни моменти трудно може да имаш по тези чудни улици! Научихме много, бяха вдъхновени да научим и повече, почувствахме се част от историята благодарение и на сладкодумния ни водач, и на брилянтната програма, която беше създадена. Нямаме търпение да станем част от следващите обиколки! Виктор и "Бохемска София" са част от богатството на този град!
Мила Иванова
Създател на блога "сОЛУНСКА 16"
Хора които живеят и милеят за София, хора които обожават да споделят тайните и красотите ѝ. Вижте столицата през различен, модерен и вдъхновяващ поглед. Искрено препоръчвам да си подарите разходка с тях в любимия ни град.
Божидар Емануилов
Фондация "за оборище"
Гледала съм Виктор и на живо, и виртуално. Всякак е много увлекателен разказвач, но онлайн разходките като че ли са по-достъпни и от гледна точка на време. Искам да му благодаря, че със своите истории (устно слово, но и исторически факти) ме запали още повече да науча за моя град и да търся още информация по темите, представени от него. Разходката не е само из София, а и път навътре - към познанията и емоциите.
Емма Братанова ван Хартен
Вчера с мама прекарахме 2 чудесни часа в компанията на Бохемска София и Виктор Топалов по време на разходката в Квартала на писателите. Чухме любопитни истории за Алеко Константинов, Пейо Яворов и други български литерати, които някога са изпълвали с живот и култура централните софийски улици. Тази година може и да не обикаляме света, но можем да преоткрием красотата на скритите улички на София и други български градове.
Фатима Меграби
error: Content is protected
Scroll to Top